ÇITIŞLI, AKŞENER ÜLKEYİ KUCAKLAYACAK

ÇITIŞLI, AKŞENER ÜLKEYİ KUCAKLAYACAK

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti’nin manifestosunu açıklayan Genel Başkan Meral Akşener’in bu açıklamalarının Türkiye’nin krizlerden çıkışının reçetesi olacağını belirten İyi Parti GİK üyesi Veli…

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti’nin manifestosunu açıklayan Genel Başkan Meral Akşener’in bu açıklamalarının Türkiye’nin krizlerden çıkışının reçetesi olacağını belirten İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, “Türkiye’nin kurtuluşu ve müreffeh bir ülke olma yolunda atılacak adımların başlangıcını ve kurtuluş reçetesini genel başkanımız açıklamıştır. Bu manifesto ülkemizin kurtuluşudur” dedi.

Geçtiğimiz günlerde (14 Mayıs 2014 tarihinde) Genel Başkan Meral Akşener’in partisinin genel merkezinde açıkladığı seçim manifestosunu değerlendiren İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, “Bu reçete ülkemize iyi gelecek” dedi.

Genel Başkan Akşener’in açıkladığı seçim manifestosunun Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz başta olmak üzere, bütün tahribatların önüne geçebilecek bir manifesto olduğuna dikkat çeken Veli Çıtışlı, “Türkiye uzun süredir sancılı bir dönem yaşamaktadır. 24 Haziran seçimlerinde, halkın büyük bir ilgisine mazhar olan ve adeta kurtuluşun ümidi olan genel başkanımız Meral Akşener’in açıklamaları bütün Türk Milleti’nin beklentilerine tercüman olmuştur. Halkımızın yüzünü güldürmek, Parlamenter sistemin güçlendirilmesi, yoksulluk ve yolsuzluğun önlenmesi için bir reçete olmuştur. Bu yüzden halkın ümitle beklediği Meral Akşener ve İyi Parti iktidarı inşallah Türkiye’ye iyi gelecektir” dedi.