CHP'li Vekil "Teşekkür" ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP'li Vekil "Teşekkür" ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilmesi nedeniyle il ve ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilmesi nedeniyle il ve ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulundu. CHP’li Arpacı, ziyaretlerinde CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce ve CHP’lilerle bir araya gelerek parti üyeleriyle birlikte seçim sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

“HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMDE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETMEK”

CHP Denizli İl Başkanlığı, Merkezefendi İlçe Başkanlığı, Pamukkale İlçe Başkanlığı, Babadağ İlçe Başkanlığı, Kale İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden gelen Şeref Arpacı, “Seçim sürecinde yaptığımız çalışmalarda bize güç veren il ve ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizle bir araya gelerek, seçim sürecinde yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Büyük bir mücadele ve özveriyle gece gündüz demeden partimizi iktidara taşımak için çalışan yoldaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Hedefimiz yerel seçimde Denizli’de ve Türkiye genelinde büyük bir başarı elde etmek. Genel seçimlerde Denizli’de yakaladığımız ivmeyi yerel seçimlere taşıyarak ve daha da ileri götürerek büyük bir başarı kazanmamızın önünde hiçbir engel yok. Denizli'nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için kentimizin güzelliklerini ve sorunlarını yakından takip edeceğiz. Hemşerilerimizin sesi olmak, sorunları çözmek ve geleceğe umutla bakmak için bir arada çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.