CHP'den Cumhuriyetin 100’üncü yaşında Denizli'de Büyük Buluşma

CHP'den Cumhuriyetin 100’üncü yaşında Denizli'de Büyük Buluşma

Cumhuriyetin 100’üncü yaşında Denizli'de Büyük Buluşma: Merkezefendi ve Pamukkale İlçeleri Birlikte Kutlayacak

Cumhuriyetin 100’üncü yaşında Denizli'de Büyük Buluşma: Merkezefendi ve Pamukkale İlçeleri Birlikte Kutlayacak

Cumhuriyetin 100’üncü yılına yaklaşırken, Denizli'de birlik ve beraberlik içinde olan Cumhuriyet Halk Partisi; Merkezefendi ve Pamukkale ilçe örgütleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de, Karşıyaka Mahallesi Şekerci Durağı, Sümer Mahallesi Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi önü ve Sevindik Mahallesi Üç Kahveler mevkiinde toplanacak olan vatandaşlar, bayraklarını alarak yürüyüşe geçecekler. Bu muhteşem yürüyüş, Sevindik Kapalı Pazar Yeri'nde zirveye ulaşacak.

Saat 20.00'de Sevindik Kapalı Pazaryerinde, Denizli'nin sevilen sanatçısı Ozan Ozanca sahne alacak. Vatandaşlar, bu özel konser ile Cumhuriyet'in 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklar.

İLHAN; CUMHURİYETİMİZİ 100’ÜNCÜ YILA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı, "Bayrağını alan tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya katılmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde bir araya gelip kutlayacağız" dedi.

Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamak için, bütün Denizli halkını davet eden, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, “Bayrağını alan tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamaya davet ediyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağanı olan Cumhuriyetimizi onlara layık bir şekilde kutlayalım. Kutlayalım ki, Cumhuriyet düşmanı vatan hainleri asla Cumhuriyetimizi yıkamayacaklarını ve içimizden Atatürk sevdasını alamayacaklarını görsünler” şeklinde ifadeler kullandı.

COŞKUN; 28 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ TÜM VATANDAŞLARIMIZLA TEK YÜREK OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ise, Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlamamak için çeşitli bahanelerin arkasına sığınanlara inat, daha büyük bir coşkuyla kutlama yapacaklarını söyledi. Coşkun, “Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılını çok büyük bir coşku içinde alanlarda birlikte kutlamak istiyoruz. Buluşma yerlerinde toplandıktan sonra, Sevindik Kapalı Pazaryerine ellerimizde bayraklarla yürüyerek ulaşacağız. Burada Merkezefendi ve Pamukkaleli vatandaşlarımızla tek yürek olacağız. Saatlerimiz, 20.00’yi gösterdiğinde, Denizli’nin sevdiği sanatçı Ozan Ozanca’nın konseriyle birlikte Cumhuriyetimizi kutlayacak, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını yad edeceğiz. 28 Ekim Cumartesi Günü tüm halkımızı, ‘Tek yürek, omuz omuza’ Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamak için tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.