CHP’DEN ÇİVRİL ÇIKARTMASI

CHP’DEN ÇİVRİL ÇIKARTMASI

Seçimler öncesinde kapı kapı dolaşarak halkımızın nabzını yoklayan ve sorunlarını dinleyen CHP, Çivril’de bir hafta içinde ikinci kez çıkartma gerçekleştirdi.

Genel seçimler öncesinde halkın nabzını tutmaya başlayan ve kapı kapı dolaşarak sorunlarını yerinde inceleyen CHP heyeti, Çivrirl İlçe Başkanı Bedri Ateş ve ilçe örgütü başkanlığında; bir hafta ikinci kez Çivril ilçesi merkezinde ve mahallelerinde halkın sorunlarını dinledi. CHP Kadın Kolları MYK üyesi  Nurşen Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, Belediye Meclis Üyeleri Adem Güllü ve Fatma Karakoyun ile İl Kadın kolları üyeleri ve Eğitim sorumlusu Nevzat  Coşkun’unda katıldığı çalışma Çivril Çarşı, Hamam ve Yukarı Mahalle de gerçekleştirildi.

3 ekip halinde gerçekleştirilen ve ÖBEK çalışmasında bulunulan çalışmada, evler ve kahvehaneler ziyaret edildi, Aile sigortası ve ekonomik durum değerlendirilmesi yapılarak, seçmenin nabzı tutuldu.

6 saat süren çalışma kapsamında toplam da 42 ev, 3 kahvehane ziyareti yapıldı. Kadın Kolları MYK Üyesi Nurşen Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı  Ayşen Kocabay ve Parti Okulu Eğitim  Koordinatörü Necdet Bardan, yurt genelinde başlatılan çalışmanın Denizli’de gerçekleştirildiğini, Çivril’de bir hafta da  4 mahalle de 100 eve girildiğini, seçime kadar olan süreçte cadde cadde, sokak sokak ev ziyaretlerine devam edileceğini açıkladı.

Çivril halkının da CHP heyetleri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalara büyük ilgi gösterdiği belirtiliyor.