CHP'de İl Başkanı Ali Osman Horzum seçildi.

CHP'de İl Başkanı Ali Osman Horzum seçildi.

CHP Denizli İl Başkanlığına, İlçe Başkanlarının tavsiyesi ile Yönetim Kurulu toplantısında oybirliği ile Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Osman Horzum seçildi.

Bu görevi kendisine layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ali Osman Horzum, “Denizli örgütü olarak, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Önümüzde Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim var ve örgüt olarak partimizi Denizli ve Türkiye’de zafere taşımak için tüm örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışacağız. Önceki dönem il başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na da partimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Osman Horzum Kimdir?

19 Mayıs 1972 tarihinden Başmakçı’da doğdu, *İlkokulu Hırka Köyü İlkokulunda, *Ortaokulu Gökçek Ortaokulunda, *Denizli Ticaret Lisesini 1989 yılında birincilikle bitirerek Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye Bölümünü dereceyle kazandı. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye Bölümünü derece ile bitirdi. 1993 Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Maliye Teorisi Bölümünü birincilikle kazanarak Yüksek Lisansa başladı. 1995 yılında ailevi gerekçeler ile Eskişehir’den ayrılarak Denizli’ye yerleşerek özel sektörde yöneticilik yapmaya başladı.

2000 yılında Mali Müşavirlik ruhsatı alarak Mali Müşavirlik Ofisi açtı.2015 yılında Bağımsız Denetçi ruhsatı alarak Bağımsız Denetim hizmeti vermeye başladı. 2017 yılında Pamukkale Üniversitesinde Vergi Sistemleri üzerine ikinci Yüksek Lisansıma başlayarak 2019 yılında tamamladı.

Siyasi hayatına Lise yıllarımda 1989 Denizli Yerel Seçimleri ile başladı. Dönemin Denizli Belediye Başkan adayı Ali Marım ile siyasi çalışmalara başladı. Üniversite hayatı boyunca da siyasi oluşumların içinde bulundu.

*Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübü kurucuları arasında yer aldı.

*1995 yılından itibaren de aktif olarak CHP üyesi oldu.

*Denizli’de İl Gençlik Kolları Yöneticiliği

*Kınıklı Belde Yöneticiliği

*Denizli Merkez İlçe Saymanlığı ve Sekreterliği

*Akkonakspor Yönetimi

*Denizlispor Disiplin Kurulu üyeliği

*Denizli Bağımsız Denetçi Derneği kurucusu ve Saymanlığı

*Denizli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı

*Türkiye Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği Meclis ve Yürütme Kurulu Üyesiyim

*Denizli Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Saymanlığı

*Atatürkçü Düşünce Derneği

*Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

*Denizli Yörükler Derneği

*1999 yılından itibaren Partimizin Denizli’de Yerel ve Genel Seçimlerin tamamında Seçim Koordinasyon Merkezinde aktif görev aldı.

*Mali Müşavirler Odası Başkanlığında da bütün seçim ve referandumlarda aktif görev aldım.

*2019 yılında yapılan Merkezefendi İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçildi.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aktif olarak Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetçilik ve tarım işi ile iştigal etmektedir.