CHP'de Baklan Adayı Belli Oldu

CHP'de Baklan Adayı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Baklan Adayı Nail Şaşmaz oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Baklan Adayı Nail Şaşmaz oldu. Denizli İl Başkanlığında yapılan toplantıda Nail Şaşmaz’ın adaylığı konusunda Parti Meclisine sunulmak üzere karar alındı.


Dört adaylık başvurusu bulunan Baklan Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyesi ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Baklan İlçe Başkanı Belma Aycan ile birlikte Aday Adayları Celal Tuyji, Ahmet Akbay, Halil Tire ve Nail Şaşmaz, il başkanlığında bir araya geldiler. Yapılan toplantı sonucunda Nail Şaşmaz’ın adaylığı konusunda Genel Merkezin raporu doğrultusunda görüş birliğine varıldı.

İl Başkanı Ali Osman Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Baklan Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Sayın Celal Tuyji, Ahmet Akbay, Halil Tire ve Nail Şaşmaz, İlçe Başkanımız Belma Aycan ve Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptığımız toplantı sonucunda Nail Şaşmaz’ın aday gösterilmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Başta Celal Tuyji, Ahmet Akbay, Halil Tire ve Nail Şaşmaz, olmak üzere emek veren ve karara saygı duyan bütün yol arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı Genel Merkezimize ve Parti Meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz. Başta büyükşehir ve ilçelerimizi kazanmak, halkımızı derman belediyecilikle buluşturmak üzere çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yürüteceğiz” dedi.