CHP Siyasi Parti ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Siyasi Parti ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve ilçe başkanları ile birlikte Bağımsız Türkiye Partisi ve Demokrat Parti’yi ziyaret etti

Bağımsız Türkiye Partisi Denizli İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Heyeti, İl Başkanı Turgay Uran ve parti yöneticileri ile görüşerek, ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, döviz kurundaki anormal hareketlerin tarımdan üretime ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri ve çözüm önerileri üzerinde görüştüler.

Daha sonra Demokrat Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Heyeti, İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık ve parti yöneticileriyle bir araya geldiler. Ağırlaşan ekonomik şartlar altında ülkenin yönetilemez hale gelmesi, Millet İttifakı olarak çözüm önerileri gündeme geldi. İttifak olarak önümüzdeki süreçte neler yapılabileceği konuşuldu.

Ziyaretlerde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumun ve neler yapılması gerektiğinin değerlendirildiğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi, Tüm siyasi partilerle ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelebilen bir parti. Biz de Denizli’de diğer siyasi partilerle bir araya gelerek bir an önce ülkemizi içinde bulunduğu durumdan çıkarmak için  görüş alışverişinde bulunuyoruz. Döviz kurlarındaki aşırı hareketlenmeler, bütün sektörleri olumsuz etkilemiş durumda. Çiftçiler gübre, ilaç ve mazot fiyatlarına gelen aşırı zamlar ile boğuşurken, ticaretle uğraşanlar ellerindeki ürünü fiyatlandırmakta güçlük çekiyor. Böyle bir durumda siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp, birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Tek Adam rejiminin ülkemizi getirdiği nokta ortadadır ve Ülkemizi tekrar düzlüğe çıkaramayacağı ortadadır. Bu buhrandan çıkmak için bir an önce erken seçim kararı alınmalıdır” dedi.