“CHP Sarayköy’de Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Rüzgarı Esti!"

“CHP Sarayköy’de Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Rüzgarı Esti!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarayköy İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, değerlendirme toplantısı gerçekleştird

 Toplantı, parti üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşirken, yerel seçim öncesinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 Toplantıda, seçim stratejilerinin ve hedeflerin belirlenmesi amacıyla bir araya gelen parti üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları vererek Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Konya’ya destek mesajları verdiler. CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe, yaptığı açıklamada, "Bugün burada, önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerindeki yol haritamızı belirlemek için toplandık. Birlikte belirleyeceğimiz yol haritası ile belediyenin kapılarını hep birlikte açacağız. Bu nedenle sizin görüş ve önerileriniz bizim için çok kıymetli. Sorumluluk hepimizde. Bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayız" dedi.

Başkan Efe, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde edilen başarıya rağmen kutlama yapma şansı bulamamış olmanın burukluk yarattığını belirterek, "Bu sevinci bu meydanda kutlayamadık, ama 31 Mart gecesi, yarım kalan sevincimizi hep birlikte kutlayacağız. Mehmet Salih Konya’yı Sarayköy Belediye Başkanı yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Biz inandık, geliyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıda, yerel seçimlere yönelik partinin hedefleri ve gerçekleştireceği çalışmalar ele alındı. Parti üyeleri, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde seçimlere hazırlanma kararı alarak, kararlılık mesajı verdi. Partinin stratejik hedefleri doğrultusunda, aktif bir şekilde sahada yer alınması ve vatandaşlarla etkileşim içinde olunması vurgulandı.