CHP PARTİ İÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖR ÇALIŞTAYI YAPILDI

CHP PARTİ İÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖR ÇALIŞTAYI YAPILDI

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) 4. Ulusal Parti iç Eğitim Koordinatörleri Çalıştığı geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kilyos’da gerçekleştirildi. 81 il koordinatörünün katıldığı çalıştayda Bölge…

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) 4. Ulusal Parti iç Eğitim Koordinatörleri Çalıştığı geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kilyos’da gerçekleştirildi. 81 il koordinatörünün katıldığı çalıştayda Bölge Koordinatörü Necdet Bardan yönetici olarak katıldı.

Olası bir erken seçim veya önümüzdeki olası seçimler için parti teşkilatlarının eğitimine büyük önem veren CHP, bu kez 81 İlin Eğitim Koordinatörlerini bir araya toplayarak çalıştay düzenledi. İstanbul Kilyos’da 28-29 Ağustos tarihinde düzenlenen ve bölge Koordinatörü Necdet Bardan’ın  koordinatör olarak katıldığı çalıştaya Genel Başkan Yardımcıları Oğuzhan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Prof. Aytuğ Atıcı, PM Üyesi ve milletvekili Sibel Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’da katıldı.

“Dünden bugüne ve gelecekte CHP”  başlığı ile toplanan çalıştayın hakkında bilgi veren Necdet Bardan, “Bu eğitimde CHP’nin bünyesinde bulunan yöneticilerin ve üyelerin nasıl bir çalışma yapacakları, bu çalışmalarda neler yapılabilir onları ortaya koymaya ve partilileri bilgilendirmeye çalıştık. Programın son günün de ise Sosyal Demokrat Eğitim ve Atölye çalışması yaptık” dedi.