CHP Pamukkale “Uğur Coşkun” dedi

CHP Pamukkale “Uğur Coşkun” dedi

CHP Pamukkale ilçe kongresini de yaptı. Oy kullanan 380 delegeden  176 tanesinin oyunu alan Uğur Coşkun seçimi tek oy farkla kazandı. Gökhan Çakır 175 oy aldığı seçim sonuçlarına itiraz etti

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongrelerini sürdürüyor. Dün yapılan Merkezefendi ilçesinin ardından bugün de Pamukkale ilçe teşkilatı heyecanlı bir kongreye sahne oldu. Merkezefendi ilçesinden sonra üç adayın yarıştığı Pamukkale İlçesinde Gökhan Çankır, Uğur Coşkun ve Alican Kaplan ilçe başkanı olabilmek için yarıştılar.

Özellikle Genel merkezin politikalarının ve değişim sürecinin konu edinildiği, konuşmacıların sert eleştirilerde bulunduğu kongre sürecinde Afyon milletvekili konuşma sırasında partililer ve delegeler tarafından alkışlı protesto edildi.

Konuşmaların ardından öğleden sonra başlayan oy verme işleminin ardından 411 delegeden 380 delegenin oy kullandığı kongrede favori gösterilen Uğur Coşkun ile Gökhan Çankır, son ana kadar kafa kafaya mücadele ettiler. Alican Kaplan ise sadece 26 oy alarak yarışma dışında kaldı.

Sayım sonucunda Uğur Coşkun 176, Gökhan Çankır 175 oy aldılar. Bir oy, zarfta iki ayrı pusula olmasından dolayı sayılmayınca, sonuca itiraz eden Gökhan Çankır’ın itirazı önümüzdeki günlerde Pamukkale ilçe Seçim Kurulunda görüşülecek.