CHP Pamukkale Adayı Ertemur’dan çevreci hediye

CHP Pamukkale Adayı Ertemur’dan çevreci hediye

CHP Pamukkale Adayı Ertemur’dan çevreci hediye

(İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlara çöp poşeti dağıtarak çevreci bir davranışa imza attı.

Denizli’nin iki merkez ilçesinden Merkezefendi’de çöp poşeti dağıtılırken, Pamukkale’de dağıtılmaması dikkatleri çektiğini belirten CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, bu soruna çözüm sundu. Ertemur ve ekibi Pamukkaleli vatandaşlara çöp poşeti dağıtımına başladı. Ertemur; “Gittiğimiz her mahallemizde toplanmayan çöpler, dağıtılmayan çöp poşetleri sorun olarak karşımıza çıkıyor. Çöpleri dahi toplayamayan, vatandaşın çöp poşeti talebini dahi karşılayamayan bir anlayışla yönetiliyor Pamukkale'miz. Vatandaşımızın talebine sessiz kalmadık, göreve gelmeyi beklemeden çöp poşeti dağıtımı yaparak temiz bir Pamukkale’nin ilk adımlarını attık.” şeklinde konuştu.

“Anlayışı değiştirmeye geliyoruz”
Çöp poşeti dağıtımından memnun olan vatandaş ve esnaf Ertemur’a teşekkürlerini iletirken, destek sözü verdi. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Ertemur, “Pamukkale’mizin güzel insanları hizmeti hak ediyor. ‘Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir’ diyerek çıktığımız yolda adaylık sürecimizde Pamukkale’yi değiştirmeye başladık. Pamukkale’mizde vatandaşlarımız çöpün, çamurun, karanlığın içinde yaşamak zorunda kalıyor. Gittiğimiz her mahallemizde toplanmayan çöpler, dağıtılmayan çöp poşetleri sorun olarak karşımıza çıkıyor. Çöpleri dahi toplayamayan, vatandaşın çöp poşeti talebini dahi karşılayamayan bir anlayışla yönetiliyor Pamukkalemiz. Biz bu anlayışı değiştirmeye geliyoruz.” dedi.

“Pamukkale hak ettiği hizmeti alacak”
Belediyecilik vatandaşın taleplerine cevap vermek olduğunu anlatan Aday Ertemur, “Biz bu anlayışla geliyoruz. Vatandaşımızın talebine sessiz kalmadık, göreve gelmeyi beklemeden çöp poşeti dağıtımı yaparak temiz bir Pamukkale’nin ilk adımlarını attık. Vatandaşlarımız temiz bir Pamukkale’yi hak ediyor. Adaylığımız süresince başlattığımız çöp poşeti dağıtımı göreve gelmemizin ardından tüm hızıyla devam edecek. Pamukkale hak ettiği hizmeti alacak” diye konuştu.