CHP Pamukkale Adayı Ali Rıza Ertemur projeleri hakkında ipuçları vermeye başladı

CHP Pamukkale Adayı Ali Rıza Ertemur projeleri hakkında ipuçları vermeye başladı

CHP Pamukkale Adayı Ali Rıza Ertemur projeleri hakkında ipuçları vermeye başladı

(İHA) – CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim çalışmalarını sürdürürken, “Pamukkale’mize kazandıracağımız halk süt, halk ekmek ve kreş projelerimizle vatandaşımızın yüzü gülecek” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, çalışmalarını sürdürürken merakla beklenen projeleri hakkında ipuçları vermeye başladı. Projelerinin tamamını halka açıklamadan önce önem verdiği halk süt, halk ekmek ve kreş projelerinin teminatını veren Ertemur vatandaşın beklentisini karşıladı. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Vatandaşlarımız mevcut ekonomik zorluklar içinde en temel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. Pamukkale’mize kazandıracağımız halk süt, halk ekmek ve kreş projelerimizle vatandaşımızın yüzü gülecek. Pamukkale’mizin güzel insanları çok ihmal edildi, mevcut zihniyet 10 yıldır Pamukkaleli vatandaşlarımıza hizmet yüzü göstermedi. Pamukkaleli vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. Onlar Merkezefendi, Honaz, Bozkurt, Serinhisar gibi hizmetle buluşmak istiyor. Derman belediyeciliğin, toplumcu ve katılımcı anlayışın Pamukkale’mize hakim olmasını istiyorlar. Kısacası vatandaşlarımız, hizmet bekliyor, mutlu bir yaşam sürmek istiyorlar” dedi.

“Pamukkale’miz bu zihniyete ‘artık yeter’ demiştir”
Saha çalışmalarında vatandaşların içinde yaşadığı kötü duruma birebir şahit olduğunu dile getiren Ertemur, “Pamukkale’mizdeki acı tabloyu her mahalle ziyaretimizde, her vatandaşımızla sohbetimizde maalesef daha iyi anlıyoruz. Pamukkale’miz bu zihniyete ‘artık yeter’ demiştir. Her konuşmamda söylediğim gibi vatandaşlarımız beni kravatlı ve makam odasında oturan bir başkan olarak göremeyecek. Benim onlarca korumam ve özel kalemim olmayacak. Vatandaşım direkt bana ulaşabilecek çünkü ben bugün olduğu gibi seçimin ardından sahada olacağım. Nerede bir ihtiyaç varsa orada olacak. Vatandaşımın yanında sofrasında olacağım. Vatandaşımız maalesef bugün en temel ihtiyaçlarını almakta zorlanıyor. Evine ekmek, çocuklarına süt götüremiyorlar. Çalışmak istese çocuğunu emanet edebileceği bir kreş yok. Biz bu sorunları biliyoruz ve çözümlerimizle geliyoruz. Göreve gelmemizin hemen ardından vakit kaybetmeden Pamukkale’mizi halk süt, halk ekmek ve kreş projelerimizle buluşturacağız. Gönülleri birleştirecek, Pamukkale’mizi değiştireceğiz. Mutlu bir Pamukkale çok yakın.” şeklinde konuştu.