CHP ÖZDEMİRCİ’DE FARKINDALIK YARATTI

CHP ÖZDEMİRCİ’DE FARKINDALIK YARATTI

CHP Genel Merkez Parti Okulu ve Çivril İlçe Örgütü, Özdemirci Mahallesinde “Mutlu dişler,sağlıklı gülüşler” adı verilen ağız ve diş sağlığı eğitimi ve taraması gerçekleştirdi.

Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen çalışma da 100 çocuk ve ailesine ağız ve diş sağlığına yönelik eğitim verildi. Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan ve Özdemirci Mahallesi Öbek sorumlusu Gülgün Alacacıoğlu tarafından organize edilen çalışma da eğitimi ve taramayı eski Merkez ilçe Başkanlarından Diş Hekimi Hakan Kılınç gerçekleştirdi. Kılıç çocuklar ve ailelerine yönelik eğitim de “Ağız ve diş sağlığının önemi sindirim sisteminin başlangıcı olan ağız olduğundan dolayı fazlası ile önemlidir. Besinlerin parçalanması ile mideye gönderilmesi işlemini dişler yaptığından dişlerin eksik, sağlıksız, hastalıklı ya da çürük olması sindirim durumunu sekteye ugratmaktadır.Bu nedenle aileler çocuklarını ihmal etmemeliler” dedi.

Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen ve farkındalık yaratan çalışma ile ilgili olarak konuşan Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan “ Çivril’de başlattığımız Öbek çalışması kapsamında Özdemirci sorumlumuz Gülgün Alacacıoğlu’nun organizasyonunda söz konusu çalışmayı gerçekleştirdik. Hem çocuklar, hem aileler mutlu oldu.Çivril ilçe örgütümüzle birlikte bu çalışmayı farklı yerleşim alanlarında sürdüreceğiz” dedi.

ATAŞ:SAHALARDAYIZ

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş , İlçe Sekreteri Hüseyin Önem ve Eğitim Sekreteri Ahmet Şinasi Çalı ile birlikte katıldığı Özdemirci çalışmasına ilişkin olarak şu değerlendirme de bulundu:

Çivril’de sahalardayız. Halk buluşmalarımız devam ediyor. İki günde Çıtak ve Özdemirci Mahallelerimizde vatandaşlarla buluştuk, onları dinledik,erken seçimin kaçınılmaz olduğunu anlattı. Her an seçim olacak gibi sahalarda olmaya devam edeceğiz, kadrolarımızı eğiteceğiz.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Özdemirci Mahallesinde gerçekleşen  Ağız ve Diş sağlığı eğitimi ve taramasına katılan çocuklara içerinde diş macunu,diş fırçası,kalem,silgi ve kalemtıraştan oluşan hediye paketleri verildi.

KAHVEHANELERİ DOLAŞTILAR

Öte yandan, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş , Parti Okulu Koordinatörü Necdet Bardan, İlçe sekreteri Hüseyin Önem ve Eğitim Sekreteri Ahmet Şinasi Çalı, Özdemirci Mahallesinde kahvehane ziyaretleri yaptı. Ziyaretler de CHP heyetine vatandaşların ilgisi dikkat çekti.

 

SOSYAL MEDYA

CHP Parti Okulu olarak Öbek örgütlenmesi kapsamında Çivril İlçesi’nde başlattığımız eğitim çalışmasını Özdemirci Mahallesinde sahaya yaydık.

Başta Özdemirci Mahallesi Öbek sorumlumuz Gülgün Alacacıoğlu olmak üzere Çivril Örgütümüze iktidar yolunda duydukları sorumluluk ve görev bilincinden dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca, Özdemirci Mahallesinde “Mutlu dişler,sağlıklı gülüşler” adı verilen ağız ve diş sağlığı eğitimi ve taramasında, verdiği eğitimin yanında çocuklara yönelik taramayı gerçekleştiren önceki dönem Merkez İlçe Başkanlarımızdan Diş Hekimi Hakan Kılıç’a yarattıgı farkındalık nedeniyle ayrıca teşekkür ederim.

Çivril ilçemizde Pazar günü söz konusu çalışmayı Çıtak Mahallesinde gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Çivril kapsamında 77 Mahalle de bin 500 çocuk ve ailesine ulaşmak. Çünkü gülmek mutluluk eylemidir ve tüm çocuklarda en güzel gülenlerdir.