CHP Milletvekili Aday Adayı Özcan, Kent Merkezinde Esnafı Ziyaret Etti!

CHP Milletvekili Aday Adayı Özcan, Kent Merkezinde Esnafı Ziyaret Etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, saha ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Özcan, ilçelerin yanı sıra kent merkezinde de çalışmalarına devam ediyor. Özcan, Denizli’de Doktorlar Caddesi, Saltak Caddesi ve Çaybaşı Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Yoğun programına rağmen saha ziyaretlerine ara vermeyen CHP Denizli Milletvekili aday adayı, ilçelerin yanı sıra kent merkezindeki ziyaretlerine de ağırlıklı olarak devam ediyor. Esnafın sorunlarını direkt esnaf penceresinden dinleyen Özcan, çözüm projelerini aktardı.

ESNAF EKONOMİDEN ŞİKAYET ETTİ!

Denizli’mizin her bölgesini adım adım, sokak sokak gezmeye devam eden Özcan, “Vatandaşımızın sıkıntılarını, sorunlarını, bizden beklentilerini yerinde inceliyoruz. Şehrimize, vatandaşlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Esnafımız ekonomiden şikayetçi. Zamlı fiyatlar hem esnafın hem de vatandaşın belini büküyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımızın yüzü gülecek. Esnafımızın işleri bizim dönemimizde canlanacak. İhtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Esnafımız fahiş kiralar ödemek zorunda kalmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.

ÖZCAN, “TBMM’DE ESNAFIN SESİ OLACAĞIM”

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Özcan, TBMM’de esnafın sesi olacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında enflasyonu iki yıl içinde düşük tek haneye kalıcı bir biçimde indireceklerini aktaran Özcan, “İktidarımızda Türk lirasına yeniden itibar ve istikrar kazandıracağız. Ortalama büyüme hızının yüzde 5’in üzerinde gerçekleşmesini sağlayacağız. Beş yılın sonunda dolar cinsinden kişi başına milli gelirimizi en az iki katına çıkaracağız. Beş yılda en az 5 milyon ilave, nitelikli ve insan onuruna yaraşır gelir sağlayan iş imkanı oluşturacak, işsizliği tek haneye indireceğiz. 2018 sonrasında yeniden gündeme gelen aşırı yoksulluğu sıfırlayacağız. Allah’ın izniyle Denizli’den Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanı yapacağız. Halkın adamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde baharı hep birlikte karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN, “BİZİM DÖNEMİMİZDE ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK”

Esnafa söz veren Özcan yaptığı açıklamada, “Bizim dönemimizde döviz kurları ve enflasyon ile boğuşan esnaf kalmayacak. Esnaflarımız maliyetleri karşılayamadığı için belini bükmeyecek. İlhan Ağabey’iniz olarak size söz veriyorum. Denizli’de sesinizi ben duyuracağım. Onlar gibi TBMM’de koltuk işgal etmeyeceğim. Ekonomik zorluklar yüzünden bir vatandaşımız bile yatağına aç girmeyecek. Ürün fiyatları her geçen gün zamlanırken vatandaşların tepkileri nedeniyle zamları etiketlere yansıtamayan esnaf kalmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak hazırladığımız eylem planlarını iktidara geldiğimiz andan itibaren devreye sokacağız. Vatandaşımız bize güveniyor. Bizde onlara güveniyoruz. Hep beraber aydınlık yarınlara kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen CHP Denizli Milletvekili aday adayı Özcan, “Güler yüzlü ve samimi sohbetlerinden dolayı esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.