CHP MERKEZEFENDİ’DE HAREKETLİLİK VAR

CHP MERKEZEFENDİ’DE HAREKETLİLİK VAR

“Şubat ayının ilk haftasından itibaren Merkezefendi sınırları içindeki mahallelerimizde partililerimizle bir araya gelmeye başladık.” Diyen Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker siyasi çalışmaların…

“Şubat ayının ilk haftasından itibaren Merkezefendi sınırları içindeki mahallelerimizde partililerimizle bir araya gelmeye başladık.” Diyen Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker siyasi çalışmaların aralıksız süreceğini belirtiyor.   

Konu hakkında geniş bir yazılı açıklama yapan Tolga Varlıker, “Toplantının yapılacağı mahalledeki tüm üyelerimize, sms göndererek duyuruyu yapıyoruz. İlçe binamıza yakın olan mahalleri ilçe binamızda ağırlıyoruz. Diğer mahallerdeki toplantılarımızı ise kahvehanelerde yapıyoruz. Mahallelerde bir araya gelmemizin ana sebebi 2018-2019 mahalle çalışma grubunun (yani mahalle sorumlularının belirlenmesi) ve Sandık Kurulu asil/yedek üyelerinin oluşturulmasıdır. Her mahallede gündemli olarak toplanıyoruz ve gündemimiz 5 maddeden oluşuyor ;

-  Mahalle çalışma gruplarının oluşturulması.

-  Sandik kurulu görevlilerinin belirlenmesi.

-  Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm çalışmalarımızın detaylı sunumu.

-  Bugünden sonra gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalar ve projeler

- Dilek ve temenniler (Dert, dert yerinde, dertlilerle dinlenir.)

En son yapılanı, en başta yapıyoruz.

Bu toplantılarda en dikkati çeken çalışmamız; en önce yapılacak seçime, önümüzde bir seneden fazla varken sandık görevlilerinin şimdiden belirlenmesidir. 16 Nisan Referandumu için görev alan sandık görevlilerinin tekrar ataması yapılıyor, ilave olarak mahallelerdeki üyelerimizden görev almak isteyen yeni isimleri tek tek alıyoruz.

Çünkü hepimiz biliyoruz ki önümüzdeki seçimlerde referanduma göre çok daha fazla sandık kurulacak. Hem cumhurbaşkanı, hem milletvekili, hem de mahalli idareler seçimlerini yaşayacağız.

Bu seçimlerde sandıklara sahip çıkılması İlçe Başkanlığımızın en büyük önceliğidir. Bu amaçla mevcut sandık görevlilerimizin sayısını %30 arttırmış bulunuyoruz. Geçmiş yıllarda seçimlere son bir-iki ay kala, sandık görevlileri belirlenirken, örgütlerin enerjisi sokak sokak sandık görevlisi belirlemek için harcanırken bizler bugünden tüm isimleri belirliyoruz. Yani en son yapılanı, en başta yapıyoruz.

Belirlenen isimleri, partimizin çok profesyonelce işletilen INTRANET isimli web sisteminde “Sandık Görevlisi Havuzu” altbaşlığına kayıt ediyoruz. Sandık kurulu üyelerinin şimdiden belirlenmesi ve önümüzdeki günlerde bu kişilerin eğitimlerinin tamamlanması  Merkezefendi İlçe Örgütümüzün seçimlere hazır olması için büyük önem taşımaktadır.      “ şeklinde yaptıkları çalışmaları özetlediler.