CHP Kulisleri Belediye Başkan Adaylarını Belirlemeye Başladı

CHP Kulisleri Belediye Başkan Adaylarını Belirlemeye Başladı

CHP Kulisleri Belediye Başkan Adaylarını Belirlemeye Başladı

Yerel seçimler yaklaştıkça aday belirleme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) kulisleri de aday görmek istedikleri isimleri konuşmaya başladı

CHP Kulislerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Şeniz Doğan’ın ismi konuşuluyor.

Şu anda Merkezefendi Belediye Başkanı olan Şeniz Doğan’ın özellikle sosyal belediyecilik anlayışını sahaya çok iyi yansıttığı, partili olsun olmasın herkesle iyi diyalog içinde olması, seçim öncesi ve başkan seçildikten sonra halka kendini sevdirmesinin kendisine çok büyük avantaj sağlayacağı ve seçimleri kazanacağı düşünülüyor. Uzun bir zaman sonra Şeniz Doğan’ın Belediye’yi tekrar CHP’ye kazandıracak en isabetli isim olacağı belirtiliyor.

Pamukkale Belediye Başkan adayı olarak Birsen Çelik ismi konuşuluyor.

Şu anda Bozkurt Belediye Başkanı olan Birsen Çelik’in , Bozkurt’ta önemli işler yaptığını kadın girişimcilere çok önemli destekler sağladığını, Güneş Enerjisi sistemleri kurarak ,üretim tesisleri kurduğu, az masrafla çok işler başardığı , uzlaşmacı ve sempatik ancak kararlı duruşuyla Pamukkale Belediye Başkanlığı’nı partiye kazandıracağını düşünenler ve bunu dile getirenlerin sayısı çoğaldı

Merkezefendi Belediye Başkan adaylığı için Müjdat İlhan ismi öne çıkıyor.

Önceki dönem Baro Başkanlarından ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın Şeniz Doğan’dan boşalacak koltuğa en uygun isim olduğu söyleniyor. Baro Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler, CHP Genel Başkanlık seçiminde yenilikçi hareketin önde gelen isimlerinden olması, her zaman modern ve korkusuz düşünce ve tavırları olması, yönetmeyi bilmesi, uzlaşmacı ve sempatik kişiliği ile Merkezefendi Belediye Başkanlığı’nı kazanacak ve ileriye götürecek bir isim olduğunu düşünenler , düşüncelerini de bu şekilde dile getiriyorlar.

Aday belirleme süreci yaklaştıkça kulislerde değişik düşünceler oluyor, şimdiye kadar olanlardan bu isimler derlenebiliyor. Tabi son karar aşaması Genel Merkez tarafından yapılacak ,yeni yönetim ve Parti Meclisince karar verilecek.