CHP, "İKTİDARA HAZIRIZ"

CHP, "İKTİDARA HAZIRIZ"

CHP İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Başkanlığında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, ‘İktidara hazırız’ mesajı çıktı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İl Yöneticileri ve İlçe Başkanları katıldılar.

Toplantıda, il genelinde yapılan çalışmalar masaya yatırılırken, önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmaların yol haritası çizildi. Toplantıda, örgüt olarak seçime hazır olduklarını belirten İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “İl örgütümüz, ilçe örgütlerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut iktidarın süresi dolmuş, seçime kadar zaman kazanmaya çalışmaktadır. Yaptığımız saha çalışmalarında bunların bir karşılığı olmadığını görüyoruz. Halkımız, bir an önce sandığın kurulmasını beklemektedir. Saha çalışmalarımızda projelerimizi anlattığımızda halkımızın büyük bir teveccühüyle karşılaşıyoruz. Denizli’yi ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyoruz. Seçime kadar çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

AKP’nin 20 yıllık iktidarında koyduğu hiçbir hedefi tutturamadığını iddia eden Çavuşoğlu, “AKP iktidara geldiğinde dünyanın en büyük 20 ekonomisinden biriydik, artık değiliz. Demokrasi ve insan hakları konusunda dünyanın en geri kalmış ülkeleriyle yarışıyoruz. Dünyada gıda krizi gündemdeyken, köylerimizin içi boşaldı. Üreticilerimiz yüksek maliyetler nedeniyle üretim yapmak istemiyor. Hayvancılık can çekişiyor. Eğitimde her geçen gün alt sıralara düşüyoruz. Eğitim emekçilerimizin sorunları bir türlü çözülmüyor. Gençlerimiz geleceğe umutla bakamıyor. İstedikleri kadar göz boyamaya çalışsınlar, halkımız gerçeği görüyor. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çiftçimiz, sanayicimiz üretecek. Emekçilerimiz, emeklilerimiz hak ettikleri ücretleri alacak. Gençlerimiz geleceğe umutla bakacak. Biz hazırız, kadrolarımız hazır. Bir an önce sandığın kurulmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.