CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN,BABA OCAĞI ÇAMELİ’DE

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN,BABA OCAĞI ÇAMELİ’DE

CHP Denizli Milletvekili Adayı Adayı İlhan Özcan, Baba ocağı Çameli’de esnafları ziyaret etti.Esnaflarla buluşarak, sez verdi

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Özcan, sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde soluğu baba ocağı olanÇameli’de, esnafların yanında alan Özcan, esnaflara hayırlı işler dileyerek, sorun, öneri ve taleplerini dinledi. Özcan, CHP iktidarında esnafın ve vatandaşın yüzünün güleceğini söyledi. Özcan’a CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Aslan, Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Orpak, Eğitimci Ali Kurt, CHP Çameli İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol ve mahalle muhtarları eşlik etti.

ÖZCAN, DENİZLİ’DE ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYOR!

Denizli’de her kapıyı çalan her vatandaşın derdini, talebini dinleyen Özcan’ın bugün ki durağı Çameli’de esnaflar oldu. Sabahın erken saatlerinde esnafların kapısını çalan Özcan, vatandaşın taleplerini ve önerilerini dinledi. Türkiye’nin bel kemiğinin esnaflar olduğunu belirten Özcan, “Hiç dinlenmeden, bıkmadan, yorulmadan ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ülkemizin bel kemiği ve en önemli unsuru olan esnaflarımızı ziyaret ettik. Çameli ’deki esnafımızın hükümetten beklentilerini dinledik. Bizler esnafımızın belinin ne kadar büküldüğünü görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımızın yüzü gülecek. Onlar için hazırladığımız çözüm önerilerini devreye sokacağız. Esnafımızın da desteğini alarak 14 Mayıs’tan sonra daha güzel yarınlara ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN “SİZE SÖZ VERİYORUM YİNE BAHARLAR GELECEK”

TBMM’de Denizli’nin her kesiminin, özellikle de esnafın sesi olacağını belirten Özcan, “Denizli’de esnafın, çiftçinin, çocukların, gençlerin, kadınlarımızın 7’den 70’e her vatandaşımızın sesi olacağım. Vatandaşımızdan aldığımız destek ile Denizli’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanı yapacağız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Bey’in de söylediğin gibi ‘Sana Söz Yine Baharlar Gelecek’. Vatandaşımıza söz veriyoruz. Baharı hep birlikte daha refah bir ülkede yaşayacağız. Esnafımız için planladığımız birçok proje var. Bu projeleri hayata geçireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak esnafımızın, vatandaşlarımızın, gençlerimizin sorunlarına çare olacağız” şeklinde konuştu.

ÇAMELİ’DE VATANDAŞLAR, “BİZİM VEKİLİMİZ İLHAN ÖZCAN” DEDİ!

Çameli’de vatandaşlar, İlhan Özcan’a “Bizim TBMM’deki sesimiz ol, artık zamanı geldi. Bizim Vekilimiz İlhan Özcan” dedi.Çameli’de büyük bir ilgi ile karşılanan Özcan, ilçe merkezindeki bütün esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Özcan, “Çameli, Denizli’nin en önemli ilçelerinden biridir. Bu ilçede bu kadar büyük bir ilgi ile karşılanmak bizleri gururlandırdı. Çameli’de vatandaşlarımıza söz verdim, onların sesi olacağım. Onların sorunlarını TBMM’de haykırarak çözüme kavuşturacağım. Esnafımın yüzünü güldürmek için canla başla çalışmalarıma devam edeceğim. Çameli, artık zamanı geldi diyor. Çameli’den aldığım bu güzel destek ile yürüdüğüm zorlu yolu aşacağım. Halkımı güzel günlere kavuşturmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde belirtti.

İlçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden CHP Milletvekili Özcan, ilçenin Cumaalanı Mahallesi ve Belevine Mahallesi’nde de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Mahalle ziyaretlerini tamamlayan Özcan ve ekibi akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.