CHP Denizli İl Danışma Kurulu toplanıyor

CHP Denizli İl Danışma Kurulu toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi iktidara hazırlık İl Danışma Kurulu yarın Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saat 12.00’de başlayacak toplantının ilk bölümü basına açık gerçekleştirilecek.

CHP Denizli İl Danışma Kurulu’nun 8 Mayıs Pazar Günü (Yarın) Merkezefendi Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirileceğini belirten İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ülke olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Tek adam rejiminin artık ülkemizi yönetemez olduğunu görüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz hayatın her alanında kendisini hissettiriyor. Sanayi, turizm ve tarım kenti Denizli’miz de de bu kriz yoğun bir şekilde kendisini hissettiriyor. Üreticilerimiz yüksek girdi maliyetleri altında ezilirken, ücretli çalışanların alım gücü gün geçtikçe azalıyor. Artık vatandaşlarımızın dayanacak gücü kalmadı. Yapılacak ilk seçimde tek adam rejimi sandığa gömülecek. Artık yönetemiyorlar, sadece kaçınılmaz sonlarını geciktirmeye çalışıyorlar” dedi.

Denizli örgütü olarak danışma kurulundan daha da güçlenerek çıkacaklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Tüm partililerimizi iktidar için yol haritamızı belirleyeceğimiz danışma kuruluna bekliyoruz. İl Danışma Kurulumuzdan daha da güçlenerek çıkacağız. İktidara hazırız” diye konuştu.