CHP DENİZLİ İL BAŞKANI HORZUM: TEŞEKKÜRLER DENİZLİ

CHP DENİZLİ İL BAŞKANI HORZUM: TEŞEKKÜRLER DENİZLİ

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı Seçiminin 2.turunda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yüzde 52, 99 oy oranı ile birinci seçilmesini anlattı

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı Seçiminin 2.turunda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yüzde 52, 99 oy oranı ile birinci seçilmesi üzerine bir açıklama yaptı. Başkan Horzum açıklamasında, Denizli halkına teşekkürlerini iletti.

28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2.tur seçimlerinde Denizli’de açılan sandıklardan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yüzde 52,99 oy oranı ile birinci çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Başkan Horzum, “Bizler doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. Denizli’nin tercihi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Halkın iradesine saygı duymaya devam edeceğiz. Tüm Denizli halkına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Horzum, “Halkımızın İradesine Saygı Duyacağız”

28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2.tur seçimlerinde Denizli’de açılan sandıklardan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı.  Denizli’de açılan sandıklarda Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı R. Tayyip Erdoğan yüzde 47,1 oy oranı, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 52, 99 oy oranı alarak sandıktan birinci çıktı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yaptığı açıklamada Denizli halkına teşekkür ederek; “Denizli’de 10 ilçemizin sandığında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu en yüksek oyu alarak birinci çıktı.  Seçim süreci boyunca sahada vatandaşlarımıza gerçekleri anlatmaya çalıştık. Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz.  Bizler geçmişte olduğu gibi şimdi de halkımız ile iç içe olmaya onların sorunlarına çare üretmeye devam edeceğiz. Kaybetmedik. Doğru bildiğimizi söylemeye ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sandıklara giderek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum, ayrıca bu süreçte Millet İttifakı bileşenlerinin teşkilatları ile hiçbir beklenti içinde olmadan, sadece Cumhuriyet sevdası ile gecesini gündüzüne katan Örgütümüze ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte İl, İlçe Örgütletimiz, Vekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Meclis Üyeletimiz,Gençlik ve Kadın Kollarımız büyük bir özveri göstermişlerdir. Denizli de alınan bu başarı da en büyük pay da Gençlerimiz ve Kadınlarımızındır" dedi.