CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Başkan adayı Şaşmaz, kendini tanıtarak vaatlerini açıkladı.

Baklan 20 Mayıs Meydanı’nda gerçekleşen açılış törenine CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Baklan CHP İlçe Başkanı Belma Aycan, Çal Belediye Başkanı adayı Ahmet Hakan ve Baklan halkı katıldı.

Baklan CHP İlçe Başkanı Belma Aycan’ın açılış konuşmasının ardından CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz kendini tanıtarak projelerini anlattı. Baklan’a hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını belirten Şaşmaz, “Olmazları olur, yokları var demeye geliyoruz” sloganıyla seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden Nail Şaşmaz, daha sonra katılımcılara projelerini açıkladı.

“Gerçekçi projelerle halkın gelirini artıracağız”

Gerçekçi projelerle Baklan halkının her sorununa çözüm bulacaklarını belirten CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz, “İlçemize un fabrikasını ve halk ekmek noktalarını mutlaka kazandıracağız. Üzüm suyu çıkarma, domates ve biber salça işletmelerini mutlaka kuracağız. Kapalı sistem sulama sisteminin ovamıza gelmesi için çalışacağız. Güneş enerjisi sistemini kurup yerleşim yerlerine ve arazilere maliyetine elektrik vereceğiz. İlçemizde üretilen tarım ürünlerine ilaveten seracılığı geliştirmek için çalışacağız. Alt yapısı, kanalizasyonu olmayan köy-mahalle kalmayacak. İlçemizde sanayi sitesini kurup meslek sahibi gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Mısır, buğday ve arpa gibi ürünlerimizi un ve yem olarak halkımıza geri kazandıracağız. Yol haritamız hazır, göreve gelir gelmez tüm projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi. 

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, “Baklan adayımız Nail Şaşmaz’ın seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçenin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Birlikte hareket ederek kısa sürede bu sorunları gidereceğiz. Başkanımızın vaatlerini gerçekleştirmesinde hepimiz el birliğiyle çalışacağız. Bunu başardığımızda ilçe halkının tarım ve hayvancılıkta gelişmesini, gençlere yönelik iş sahalarının kurulmasını ve halkın refah seviyesinde yaşamasını sağlayacağız. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Açılışın ardından CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz, belediye başkanları ve partililer vatandaşlarla sohbet etti ve esnafın sorunlarını dinledi. 

NAİL ŞAŞMAZ KİMDİR?

Dağal Köyünde doğdum. Evli ve bir öğretmen kızım ile bir veteriner hekim oğlum olmak üzere iki çocuk sahibiyim. 

İlkokulu Dağal İlkokulu'nda, Ortaokulu Baklan'da, liseyi Çal'da okudum. 1982 yılında Hava Astsubay Okulu'nu bitirip astsubay olarak göreve başladım. 1988 yılında İdari ve İşletme Fakültesinden mezun oldum. Memuriyetim süresince Süper lig dahil profesyonel liglerde futbol hakemliği, hakemliği bitirdikten sonra hakem gözlemciliği yaptım ve Denizli'de İl Hakem Kurulu'nda hakem atama görevlerinde bulundum. 21 yıl görev yapıp 2004 yılında kendi isteğim ile emekli oldum.

2004 yılında Baklan'da başladığım ticaret ile hayvancılık ve süt üreticilerine hizmetimizi oğlum ile birlikte yürütüyoruz.