Çevre Haftasında ‘En Çevreci’ stant ÇEKÜD’ün

Çevre Haftasında ‘En Çevreci’ stant ÇEKÜD’ün

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) tarafından açılan ‘Çevreci’ stant protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla İncilipınar’daki Nihat Zeybekci, Kültür ve Kongre Merkezinde etkinlikler düzenlendi. Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) tarafından açılan ‘Çevreci’ stant protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Denizli’de Çevre Haftası etkinliklerine Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) açtığı ‘Çevreci’ stantla katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Nihat Zeybekci, Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikler kapsamında açılan stantı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici olmak üzere protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun olarak ziyaret etti. ÇEKÜD tarafından çevreyle ilgili yapılan çalışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgi aldı.

Gün boyu stantı ziyaret eden 7’den 70’e herkese çevre ile ilgili yapılan çalışmalar, organizasyonlar ve etkinliklerle ilgili bilgiler verdiklerini tşört hediye ettiklerini anlatan ÇEKÜD Ege Bölge Temsilcisi Hakan Nizamoğlu, “Çevre Haftası nedeniyle açtığımız stantımız büyük ilgi gördü. Dernek olarak bu güne kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ÇEKUD olarak ortaklaşa ‘Çevre Bilinci Projesi’ düzenledik. Dernek olarak ‘Tohumdan Fidana Projesi’ ile tohum ekimi yapıldı. 1000 adet Orman Bakanlığı Denizli Fidanlık Müdürlüğü tarafından özel hazırlanan saksılarda tohumlar toprakla buluştu. Dernek olarak Ege Bölgesinde de birçok başarılı projeyi hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak stantımızı ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici’ye geniş kapsamlı bilgi verdik. Derneğimiz ve çevre için gerçekten etkili ve güzel bir etkinlik oldu” dedi