Çankır, ‘Biz olup kazanacağız’

Çankır, ‘Biz olup kazanacağız’

CHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Diş Hekimi Gökhan Çankır, ilçeye bağlı 61 mahallede dört yıldan bu yana çalışma yaptığın söyledi.

Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de ilçe kongrelerine devam ediliyor. CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine aday olduğunu açıklayan Diş Hekimi Gökhan Çankır, ilçeye bağlı 61 mahallede dört yıldan bu yana çalışma yaptığını söyledi. İlçeye bağlı bazı mahallelerde özelliklede yolun altı diye bilenen mahallelerde daha yoğun çalışmalar yaptığını anlatan CHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Diş Hekimi Gökhan Çankır, “20 Ağustos Pazar Günü Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezinde Pamukkale ilçe teşkilatımızın kongresi ve başkanlık seçimi yapılacak. Başkanlık seçiminde benimle birlikte toplam üç aday yarışacağız. Kongremizde 400 delege ve 16’da doğal delege toplam 416 delegemiz oy kullanacak. Dört yıldan bu yana sahada çalışma yapıyorum. Delegelerimizin oylarıyla ilçe başkanlığı görevine seçilirsem öncelikli olarak ilk hedefim ‘Güçlü Örgüt’ yapısını yeniden kurmak olacak. Tabandan gelen sesi partimizin en üst organlarına en gür şekliyle duyuran örgüt olacağız. İlçe teşkilatımız parti binamızın katlarından değil, sahadan gelecek istek ve taleplere göre çalışmalarını yapacak. Bir olacağız, birlikte başaracağız. Yaptığımız saha çalışmaları ve gittiğim mahallelerde partililerimizin ve delegelerimizin bana ilgileri ve destekleri en üst seviyede. Seçimden de zaferle çıkmayı hedefliyorum” dedi.

Her ay toplantılar yapılacak

Teşkilat mensuplarımız, mahalle temsilcilerimiz, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle her ay düzenli toplantılar yaparak istek, beklenti ve talepleri ilk ağızdan alarak çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarına dikkat çeken Çankır, “Dört yıldan bu yan sahadayız ve mahallelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Partimizin ve mahallelerimizin güncel sorunlarını yeniden tespit edip sizlerin istekleri doğrultusunda göreve geldiğimiz ilk andan itibaren mevcut sorunlarımızı çözeceğiz. Sizlerle birlikte mahalledeki yaşayan vatandaşımıza da çözüm merkezinin biz olduğumuzu göstereceğiz. Bunu da nasip olup seçildiğimiz zaman aylık olarak yapacağımız ilçe ve mahalle toplantıları ile sağlayacağız. Sizler Gökhan Çankır ve ekibini mahallenizin komşusu gibi hissedeceksiniz. Biz olup kazanacağız şiarı ile çıktığımız bu yolda siz partililerimizin desteği çok önemli. Ben bir hekim olarak mahallelerimizin sorunlarını gücüm yettiğince tedavi etmek istiyorum. Sağlıklı tedavi önce sağlıklı tanı ile başlar. Bu yüzden sizlerin belirtecek olduğunuz sorunlar ve istekler örgütümüz için büyük bir önem arz ediyor. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim. Altı okla kalın.” Dedi