Çameli'ye yeni bir temiz su kaynağı sağlandı

Çameli'ye yeni bir temiz su kaynağı sağlandı

Çameli'ye yeni bir temiz su kaynağı sağlandı

(İHA) - Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Kızılyaka Mahallesi'nde, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda doğal kaynak suyuna ulaşıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) ekipleri Çameli ilçesine bağlı Kızılyaka Mahallesinde yaptığı sondaj çalışmasında yoğun uğraşlar sonucunca su kaynağına ulaştı. Suyu kullanıma hazır hale getirmek için DESKİ ekipleri gece gündüz çalışmalarda bulundu. Çalışmalar neticesinde çıkartılan doğal kaynak suyu, mahalle sakinleri için yeni bir nefes oldu.

Yeni bulunan kaynağın mahalleye hayırlı olmasını dileyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "DESKİ tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Kızılyaka Mahallemizde yaptığımız sondaj çalışmaları neticesinde çıkarmış olduğumuz doğal kaynak suyumuzu, mahallemizin kullanımına sunmaktan gurur duyuyoruz. Su bize verilen en büyük nimettir, temizliktir, gelecektir, medeniyettir. Su gelecek nesillere bırakacağımız en değerli mirasımız ve yaşam kaynağımızdır.

Sondaj çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan ve gerekli imkanları sağlayan DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü'ye, Su kaynağımızı kullanıma hazır hale getirmek için gece gündüz çalışan DESKİ personellerine ve vatandaşlarımıza yapacak olduğumuz her hizmette bizlere destek olan ve eldeki imkanları bizler için seferber eden Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.