ÇAMELİSPOR TARAFTARLARINI BEKLİYOR

ÇAMELİSPOR TARAFTARLARINI BEKLİYOR

Çameli Belediyespor Başkanı İdris Öz Pazar günü Çameli İlçe stadyumundan oynanacak olan Çamelibelediyespor –Yenicekentspor maçı için Çameli sporseverlere destek vermeye davet etti.

Çameli İlçe Stadyumunda  12 Mart Pazar Günü  Saat 14.00'de oynayacak karşılaşma için, “Takımımız  hazırlıklarını tamamladı. Tüm kalbinde Çameli sevdası olanları bu önemli müsabakada desteğe davet ediyorum! Gelin yine beraber başaralım, sen yoksan 1 kişi eksiğiz unutma!” ifadelerini kullanarak herkesi maça davet etti.

“HEPİMİZ ÇAMELİ’LİYİZ ”

Bu hafta oynanacak olan maçta tüm taraftarı tribünlerde görmek istediğini belirterek “Takımıza sahip çıkalım. Biz hepimiz biriz, hepimizi Çameli’liyiz ” dedi.

Yıllardır özlenen bir şekilde birbirine kenetlenen İlçe, yönetim, takım ve büyük taraftarımızın arasında hiçbir nifak tohumu yeşermeyecek ve bu beraberlik güçlü bir şekilde ilerleyecek, Çameli Belediyespor daha da büyük hedeflere yelken açacaktır. Pazar gününü bir şölen halinde geçirmek için takımımızın büyük taraftarına olan ihtiyacı her zamankinden fazladır dedi