ÇAMELİ'den AK Parti'ye tam destek

ÇAMELİ'den AK Parti'ye tam destek

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Çameli ilçesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a %66.05, AK Parti'ye ise %54 oy oranıyla destan yazdı.

Çameli ilçesinin bu başarısını dile getiren Başkan Güngör; ''Denizlimizde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a %66.05, AK Parti'ye ise %54 oy oranıyla rekor bir destek veren tüm Çamelili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizler Bu zamana kadar daima milletimize inandık, milletimize güvendik. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan başta AK Parti Çameli İlçe Başkanımız sayın Cengiz Yılmaz ve yönetimine, Cumhur İttifakımızda bulunan tüm başkanlarımıza, Belediye Başkanımız sayın Cengiz Arslan'a, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız ve yönetimine, Meclis üyelerimize ve tüm Çamelili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör; ''28 Mayıs'ta 2. turu yapılacak olan seçimlerde de halkımız bizi yalnız bırakmayarak 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Bizler buna inanıyoruz. Denizlimiz, Türkiye Yüzyılında da daha güçlü ve hedeflerine adım adım ilerleyen bir şehir olarak Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır." dedi.