ÇAMELİ’DE GÖNÜLLER TOK, KALPLER BİR

ÇAMELİ’DE GÖNÜLLER TOK, KALPLER BİR

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ortaklaşa yapılan proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarla iki öğün yemek dağıtımı devam ediyor

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ortaklaşa yapılan proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarla iki öğün yemek dağıtımı devam ediyor.

Ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir zaman olurken, vatandaşlarla bereketi paylaşmaya devam ediliyor. İlçede evde yemek hazırlama imkanı olmayan, 65 yaş üstü kimsesiz, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile misafir edilen depremzedelerin evlerine, hijyenik bir ortamda hazırlanan sıcak yemekler paketler halinde ulaştırılacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Bizler komşusu açken tok yatanlardan olmadık. Her zaman ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz ile dayanışma içindeyiz. İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmak, ilçede kendi başına yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşların mağduriyetlerini gidermek bizlerin görevidir. Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi, saygı, hoşgörü ve hayırlarımızı paylaşacağımız Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum” dedi.