ÇAMELİ’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇAMELİ’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçede Doğalgaz yatırımı için ilçe merkezinde yatay sondaj çalışmalarına başladık. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde de doğalgazı kullanmaya başlayacağız

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğal Gaz çalışmalarından büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını belirterek, “ Çameli’mizin bir hayalini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Çalışma süresince herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için doğalgaz çalışmalarını gün be gün takip ederek, vatandaşlarımızın özlemle beklediği doğal gaz çalışmalarının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için büyük gayret sarf edeceğiz”dedi.

Başkan Arslan, doğal gaz çalışmalarının bugünlere gelmesinde emeği olanlara da teşekkür ettiği konuşmasında, “Doğalgazın ilçeye kazandırılmasında Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  olmak üzere Bakanlarımıza, Denizli AK Parti Milletvekillerimiz Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ,Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ,Teşkilatımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunar Doğalgaz konfor ve ekonomisini ülkemize, Milletimize ,hemşerilerimize ve Çameli’mize hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.