Çameli'de 100. Yıl Çoşkusu

Çameli'de 100. Yıl Çoşkusu

Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100 yılı çoşkuyla kutlandı

Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100 yılı çoşkuyla kutlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan şu açıklamayı yaptı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen 100.Yıl Fener Alayı Yürüyüşümüz; Kaymakamımız Hüseyin Şamil SÖZEN, , İlçe Jandarma Komutanı  Atilla ACARER, İlçe Emniyet Amiri Volkan MIDIK, Hakim Büşra PURTUL SÖZEN, Protokol Üyeleri, Gençlerimiz ve Halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.


100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bağımsızlık ve egemenlik ateşiyle yakılan Cumhuriyet meşalesini son nefesimize kadar aynı ruh ve aşkla taşıyacağımızı sokaklara dar gelen çocuk, genç, yaşlı demeden 1000 civarında vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleşen 100.Yıl Fener Alayı Yürüyüşümüz ile bir kez daha kanıtladık.


Fener Alayımıza katılarak Cumhuriyetimizin 100. Yılının heyecanını ve coşkusunu bizlerle paylaşarak bizleri onurlandıran ve 100. yıl heyecanını hep birlikte yaşamak için sokaklara dökülen ve cumhuriyetimize sahip çıktığımızı ve sahip çıkacağımızı gösteren halkımıza, programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz dedi.