ÇAMELİ İMAM HATİP YAPILDI

ÇAMELİ İMAM HATİP YAPILDI

Çameli İmam Hatip Ortaokulunun Çameli Anadolu Lisesi ile aynı binada hizmet vermesi ile öğrencilerin daha rahat bir eğitim göresi için yapımına başlanan Çameli İmam Hatip Ortaokulunun Yapımı…

Çameli İmam Hatip Ortaokulunun Çameli Anadolu Lisesi ile aynı binada hizmet vermesi ile öğrencilerin daha rahat bir eğitim göresi için yapımına başlanan Çameli İmam Hatip Ortaokulunun Yapımı Tamamlandı.

İmam Hatip Ortaokulu için girişimler başlatılmış,8 Derslikli Çameli İmam Hatip Ortaokulu Binasının yaptırılması kararı alınmıştı ve yapılan girişimler sonucunda İmam Hatip Ortaokulunun Yapımı Tamamlandı.

İMAM HATİP LİSESİ İÇİN HERŞEY TAMAM

İlçemiz Yunuspınar Mahallesi Gülpınar mevkii 131 ada 29 No'lu parseldeki 6.664,00 metrekare alan üzerinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesinin arsa alım işlemide belediyemiz tarından gerçekleştirildi.

BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN; Çameli İlçemizdeki öğrencilerimizin ailelerinden akrabalarından uzak kalmasını istemiyoruz Hem Aile Hem Öğrenci için zaman, ekonomik yönden zor durumda bırakmasını istemiyoruz. İlçemizdeki önemli eksikliklerden olan İmam Hatip Lisesi ‘ni kazandırmış bulunmaktayız.

Sosyal Belediyecilik olarak Eğitim Kurumlarımıza tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam ediyor İnşallah Önümüzdeki Dönemlerde ise Pamukkale Üniversitesinin kollarından Meslek yüksekokulunu ilçemize kazandırmaktır.