Çameli Festivali Başladı

Çameli Festivali Başladı

Günlerdir merakla beklenilen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivalinin açılışı bugün yapılan görkemli bir kortejle yapıldı.

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivalinin açılışı, bugün akşam yapılan görkemli bir kortej yürüyüşü ve etkinliklerle gerçekleştirildi.

Açılışa önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  Azerbaycan Bilesuvar rayonu İcra Hakimiyeti  Başkanı (Vali) Faiq Gurbetov’a ve Heyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli  Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,  Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Denizli ve Çameli'nin Protokol üyeleri, Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerimizin Temsilcileri, STK  Temsilcileri,  Denizli Hak İş İl Başkanı Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Değerli Çameli’li vatandaşlar katıldılar. 

Mehter takımının gösterileri ve ardından zeybek havaları oyunları sırasında yapılan konuşmalar ile proğram başlatıldı.  

Başkan Cengiz Arslan konuşmasında "Festivalimiz ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi