Çameli de Yoğun Kar Yağışı Tatil Getirdi

Çameli de Yoğun Kar Yağışı Tatil Getirdi

Denizli’nin yüksek ilçelerinden Çameli’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle ekipler teyakkuz halinde çalışırken, Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Çameli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri tarafından kar yağışının düştüğü ilk dakikalardan itibaren çalışmalarına başlayarak Kar Yağışının yoğun olduğu Mahalleler başta olmak üzere Tüm mahallerde Kar Temizleme çalışmaları sabahın erken saatlerinde başladı. Kar Kalınlığının ilçe merkezinde 5  yüksek kesim mahallelerinde yer yer 30 cm bulduğu ilçede tüm yollar açık durumda  

VATANDAŞLAR MEMMUN

Çalışmalardan Dolayı Vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını evlerine ,işlerine ve çocukların güvenli olarak okula gittiklerini dile getirdiler.

TÜM YOLLAR AÇIK DURUM’DA

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerle birlikte hareket edeceğini vurgulayarak: “Kış döneminde ilçe sınırları içinde belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Karayolları kendi görev alanı içinde çalışmalarını yürütüyor. Tuzla Beli ve Kırkbudak Mevkii gibi yüksek mevkilerin geçiş noktalarında Kış mevsiminin olumsuz yöndeki etkilerinin azaltılması ve aksamaya meydan vermemek için karayolları ekiplerinle ve güvenlik güçleri tam koordinasyon içinde çalışacağız dedi.

Başkan Arslan Çameli İlçesinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi. Araç sürücülerimizin Kış lastiği takmaları araçlarında takoz ve zincir bulundurmalarını takip mesafelerini ayarlamalarını rica etti

KAR TATİLİ GELDİ

Çameli İlçemizde İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararıyla 06.02.2023 Pazartesi günü Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçemizdeki tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli idari izinli sayılacaktır.