Çameli Belediyespor 4 Haylamazspor 1

Çameli Belediyespor 4 Haylamazspor 1

2. Amatör Lig D Grubu’nda 3. haftasında Çameli'de ki Karşılaşma nefes kesti.

Büyük bir çekişme içerisinde geçen 2. Amatör Lig D Grubu’nda 3. haftasında Çameli'de ki Karşılaşma nefes kesti.

İLK YARI NEFES KESTİ

2.Amatör Lig D Grubunda Mücadele veren Çameli Belediyespor kendi sahasında Haylamazspor’u konuk etti. Müsabakaya hızlı başlayan Çameli Belediyespor 20.Dakikada Envercanın Penaltı golü ile skoru 1-0’a getirdi. Erken gelen golün öz güveni ile rakip kaleye yüklenen Yeşil Beyazlılar ekip dakika 25’Dk’da Taner’in şık kafa golü ile farkı ikiye çıkarttı. Oyun üstünlüğünü tamamı ile ele alan Çameli Belediyespor rakip kalede devleşti. Gol düellosu halinde geçen karşılaşmada sahneye çıkan Kadir Mertin dakika 35’de attığı gol ile skoru 3-0’e getirdi.

NET SKOR
Karşılaşmanın 65. Dakikasında konuk ekip Haylamazspor’un kafa vuruşu ile Durum 3-1 oldu. Sahanın tartışmasız yıldızı Taner Köse Maçta 2 gol atarak parmak ısırtan bir performans ortaya koydu. Maçın sonucu 4-1 olarak bitti Çameli Belediyespor aldığı galibiyetle puanını 6 puana çıkardı Ligdeki sıralamada
2.SIRAYA YERLEŞTİ
Saha kenarından futbolcularına çok iyi yöneten Teknik Direktör Musa İvgin Futbolcularına verdiği taktik ve yerinde oyuncu değişiklikleri ile maçın kaderini değiştirmesini başardı. Futbolculara verdiği moral, motivasyon, taktik ve hırs yeteneklerini çok iyi aşılayan İvgin Maçın kaderini belirleyen isim oldu

Çameli Belediyespor Kulüp Başkanı İdris Öz ise, “Futbolcularımız bugün güzel ve keyifli bir maç izlettiler. Hepsinin emeğine sağlık. Cefakar ve vefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Maçın başından sonuna kadar desteklerini sürdürdüler. Takıma güç kattılar. Çameli Belediyespor’umuzun daha iyi yerlere gelmesi için desteklerimiz her zamanki gibi devam edecek” diye konuştu.
Özellikle ikinci yarıda karşılıklı birçok gol pozisyonuna sahne olan mücadelede Çameli Belediyespor, rakibini Tanerin golüyle 4-1 mağlup etmeyi başardı.