Çameli Belediyesi Yumrutaş Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı

Çameli Belediyesi Yumrutaş Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı

Çameli Belediyesi Yumrutaş Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı

(İHA) – Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından Yumrutaş Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen bir etkinlikle hizmete girdi.

Açılışa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen törende, katılımcılara geleneksel lezzetlerden olan cağ kebabı, pilav ve ayran ikram edildi.

Tesisin mahalleye hazırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Mahallemize güzel bir Sosyal Tesisi kazandırmanın yine mutluluğunu yaşıyoruz ben başta sayın muhtarımız Uğur Sökmen olmak üzere emek sarf eden, çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok şükür burada hem otoparkıyla hem piknik alanıyla güzel bir ortam oluşturduk. Yumrutaş mahallemize kazandırmış olduğumuz sosyal tesiste, Mahalle Muhtarımız Uğur Sökmen ile imece usülü çalışarak, bizler sadece malzeme desteği sağladık onlar işçiliğini yaptılar işler daha hızlı bir şekilde ilerledi ve tesisimiz sona erdi. Muhtarımızın gerçekten burada emeği çoktur ben kendisine ve burada emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yapılan bu Sosyal Tesis hayırlara vesile olsun burada düğünlerimizi, dualarımızı, güzel günlerimizi birlikte yapalım" dedi.

Başkan Arslan'ın konuşmasının ardından söz alan Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen de "Bu güzel tesisin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Cengiz Arslan olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına ve destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.