Büyük Taarruz, milletimizin azim ve kararlılığının örneğidir.

Büyük Taarruz, milletimizin azim ve kararlılığının örneğidir.

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Coşkun mesajında, “Büyük Taarruz Zaferi, milletimizin azim ve kararlılığının en güzel örneğidir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına olan borcumuzu laik – demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkarak ve bu şanlı mücadelenin onurunu ilelebet yaşatarak ödeyeceğiz” dedi.

Başkan “Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne Sahip Çıkacağız”

26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Türk ordusunun 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlandırdığı tüm dünyanın tanıklık ettiği Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, en büyük kahramanlık destanı olarak adını tarihe altın harflerle kazımıştır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına olan borcumuzu laik – demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkarak ve bu şanlı mücadelenin onurunu ilelebet yaşatarak ödeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zafer, sadece ordumuzun değil, aynı zamanda tüm milletimizin dirayeti ve dayanışması sayesinde gerçekleşmiştir. Birlikte elde ettiğimiz bu büyük zafer, bağımsızlık ve özgürlük sevdalısı milletimizin ne kadar büyük bir güce sahip olduğunun bir ispatıdır. Bu duygu ve düşüncelerim ile Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıldönümünü kutluyor, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.