BURUK BİR BAYRAM KUTLUYORUZ

BURUK BİR BAYRAM KUTLUYORUZ

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici, Ramazan Bayramı sebebiyle yaptığı açıklamada, ülkemizin içinde bulunduğu siyaset, ekonomik sorunlar yüzünden halkımızın buruk bir bayram kutladığını söyledi

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, yaptığı bayram mesajında; “Günümüz koşulları ülkemizde bayramı bayram gibi yaşamamıza engel oluyor. Bir yanda işsizlik, diğer yanda yüksek enflasyon ve düşük hane geliri ne yazık ki yaşamın tadını, tuzunu elimizden aldı.” Diyerek, şu görüşlere yer verdi; “Cep yakan ulaşım, otoyol ve köprü fiyatları nedeniyle gurbetteki yakınlarına kavuşamayan insanlar, zili çalacak çocuklara vermeye şeker bile alamayan toplum, bu yaşananlardan bihaber, israfı ve şatafatı temel alan yönetim anlayışıyla ülkeyi yöneten iktidar, bu iktidara karşı tüm politikalarını kaybetmeye programlamış muhalefet bloğu yaşanılan karamsarlığın ve bayramı buruk geçirmemizin ana nedenleridir.

Ama biz, Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin önderliğinde Memleket Partisi'nin iktidarı için çalışacak ve geleceğe umutla bakacağız. Ülke olarak üretecek, aydınlık bir geleceğe ülkemizi el birliğiyle taşıyacağız. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlık ve mutluluk içinde geçecek nice bayramlar dilerim.”