Buldan’da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Buldan’da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Buldan’da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Hizmet destanları yazacağız 

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buldan Belediye Başkan Adayı  Mesut Sarıbaloğlu, yerel seçim startını verdi. Buldan’da  Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.  

Buldan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP MYK üyesi Ali Uçak, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, meclis üyeleri, ülkü ocakları üyeleri, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde iki gencin seslendirdiği Mesut Sarıbaloğlu’na yazdıkları rap müzik şarkısı ile sahne aldı. Tören Mehteran Takımı marşları ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. 

BULDAN HİZMETLERİMİZ İLE ŞAHLANACAK 

Göreve seçilmesi halinde destan yazacağını vurgulayan Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu, konuşmasında, “Hizmet etmek için çıktığımız bu yolda neyle karşılaşırsak karşılaşalım mücadelemizden ve hizmet anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz. Buldan’ımızı kucaklayarak hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz, biz her zaman ne yapacağımızı anlatacağız. Buldan ilçemizi hizmetlerimiz ile şahlanacak ve hizmet destanları yazacağız. 31 Mart zaferle taçlanacak ve güzel Buldan ilçemizi kültürel ve ekonomik olarak bir üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Başkan Zolan Mesut Sarıbaloğlu 'nun verdiği söz, benim de sözümdür
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada; Buldan Belediye Başkan adayı Mesut Sarıbaloğlu’nun halka verdiği sözün kendisi vermiş gibi olduğunu belirterek, Buldan’da yapacak çok işimiz var. Ana yolun sıcak asfalt olması için çalışmalara başlayacağız. Pazaryeri ve oto santral garajımızın inşaatı devam ediyor. İtfaiye binamızı daha modern bir hale getirdik. Önümüzdeki dönemde yüzme havuzu ve bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Mesut Başkan ne isterse bizler el birliği ile yapacağız” dedi.