Buldan'da bayramlaşma töreni düzenlendi

Buldan'da bayramlaşma töreni düzenlendi

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın sona ermesinin ardından Buldan’a Ramazan Bayramı’nın coşkusu sardı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına, İlçe Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  İlçe Protokolü, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Bayramı’nın anlamının yansıtıldığı programda vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Murat Sarı ve Başkan Şevik, bayramlarını kutladılar. Başkan Şevik, “Milletçe bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde yeniden buluşmaktan memnun olduğumu belirtmek isterim. Hoş geldiniz. Bu mübarek Ramazan Bayramının Buldan’ımız, ülkemiz, Türk-İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” dedi.

  İlçe protokol üyeleri daha sonra şehit ziyareti gerçekleştirdi. Protokol üyeleri okunan duanın ardından kabirlere çiçek bıraktı, şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Amirliği ve Arif Cerit Buldan Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, bayramda görevlerinin başında olan personelin bayramlarını kutladı, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.