Buldan'da Anaokulu İnşaatı yükseliyor

Buldan'da Anaokulu İnşaatı yükseliyor

 Başkan Şevik, 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan anaokulun, ilçenin ve öğrencilerin geleceği için büyük önem taşıdığını belirtti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleriyle ilçeye kazandırılan anaokulu inşaatı hızla devam ediyor. Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ve  Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) destekleriyle, Gölbaşı Mahallesi’nde belediye tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik  alanda yapımına başlanan anaokulu 6 derslikten oluşuyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul hizmete girmesi planlanan anaokulu inşaat alanını gezen Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Şevik, Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ve Ankara Ticaret Odası’nın destekleriyle Buldan’a kazandırılan anaokulun, ilçenin ve öğrencilerin geleceği için çok önemli aldığını vurguladı. Başkan Şevik, “Buldan’ımıza bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, yeni eğitim binasını İlçemize kazandırmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Rifat Hisarcıklıoğlu’na,  Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.