Buldan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Buldan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı,  Ahmet Nadir Özlen İlkokulu'nda devam etti.

Buldan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı,  Ahmet Nadir Özlen İlkokulu'nda devam etti. Protokolün katıldığı etkinlikte çocukların gösterileri renkli görüntüler oluşturdu.

Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı sabah 10.00'da Alanyazı Medanı’ndaki Atatürk Anıtı’na  çelenk sunma töreni ile başladı. 23 Nisan kutlamaları, saat 10.30'da Ahmet Nadir Özlen İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikle devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinliğe, Kaymakam Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  ilçe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti ilçe temsilcileri, öğrenciler ile veliler katıldı.  Ahmet Nadir Özlen İlkokulu Müdürü Ercan Akkaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler 23 Nisan konulu şiirlerini okudu, hazırladıkları gösterileri sundu.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram kutlama programında, ilçe genelindeki ilkokullararası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şevik, “Yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini, hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum" dedi.