Buldan TOBB Anaokulu eğitime hazır

Buldan TOBB Anaokulu eğitime hazır

Buldan TOBB Anaokulu eğitime hazır

(İHA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Buldan Gölbaşı Mahallesi'ne yapılan TOBB Anaokulunun inşaatı tamamlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı ortak çalışmalarıyla Buldan Gölbaşı Mahallesi'nde yaptırılan Anaokulun inşaatı tamamlandı. Önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonunda açılışının yapılacağı Anaokulda, Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Vural ve Buldan Ticaret Odası heyeti incelemelerde bulundu.

Yapılan binada 6 sınıf, mutfak ve öğrenciler için etkinlik odaları bulunuyor. Buldan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baştürkmen, Buldan’a yakışır bir anaokulunu kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını kaydederek “Buldan’ın geleceği olan minik yavrularımızın böylesine güzel ve modern bir binada eğitim ve öğretim görmelerine katkı sağlamak gurur verici. TOBB Anaokulumuzun Buldan’a kazandırılmasını sağlayan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, yönetim kuruluna, Buldan Ticaret Odası Meclis ve yönetim kurulumuza ve Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürülüğümüze şükranlarımızı sunarız. TOBB Anaokulumuz minik yavrularımıza ve Buldan’ımıza hayırlı olsun” dedi.