Buldan Anaokulu İnşaatına başlandı

Buldan Anaokulu İnşaatına başlandı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin Ankara temasları sonucu ilçeye kazandırılan anaokulunun inşaatına başlandı.

Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliğini artırmak için okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürüttüğü proje kapsamında Türkiye genelinde yapılması planlanan 3 bin yeni anaokulundan biri Buldan’a yapılıyor. Buldan Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alana yapılacak olan Buldan Anaokulunun inşaatına başlandı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleri ve öncülüğünde, Buldan’a TOBB’un destekleriyle yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun Gölbaşı Mahallesi’nde Buldan Belediyesi tarafından Milli Eğitime tahsis edilen 1.007 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 2 bin 700 metrekarelik alanda inşaatının başlandığını açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen ve Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliğini artırmağı, okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmağı amaçlayan 3 bin yeni anaokulu projesi kapsamında ilçemize de 6 derslikli anaokulu yapılıyor. Anaokulu İlçemize hayırlı olsun” dedi.