Bu zor günler Millet ittifakı ile aydınlığa kavuşacak

Bu zor günler Millet ittifakı ile aydınlığa kavuşacak

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, önceki dönemlerde CHP İl Başkanlığı görevlerini yapmış isimler ile bir araya gelerek, deprem, ülke gündemi hakkında istişarelerde bulundu.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, önceki dönem CHP İl Başkanlığında görev yapmış CHP İl Başkanları ile bir araya geldi. CHP Denizli İl Örgüt’nin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, deprem ve seçim süreci hakkında istişarelerde bulundu.

İl Başkanı Ali Osman Horzum il örgütü olarak deprem yardım çalışmaları hakkında bilgilendirme de bulunarak, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da istişarede bulunduklarını belirterek “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaşanan afet depreminden dolayı bütün enerjimizi, çalışmalarımız deprem bölgemize yaygınaştırdık.

Bu sebepten dolayı özellikle yardım organiasyonlarını ve ilimize gelen depremzedelerimize yapılacak yardımları elimizden geldiğince organize ettik, yapmayda devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçleri birlik ve beraberlik içinde hafifletmeye çalışıyoruz.

Diğer yandan hükümetin yanlış politikaları her geçen gün vatandaşlarımıza daha büyük yükler getirmeye, daha zor günler yaşatmaya devam ediyor. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde bu zor günlerin sona ermesi için, huzurlu,refah içinde yaşayacağımız günlere gidiyoruz. Seçimlerde Millet ittifakı olarak halkımızın teveccühü ile seçimleri kazanacağız. İktidarın artık ülkemizi karanlığa götürmesine müsade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Artık aydınlık günler çok yakın” dedi.