“Bu vatanı bölmeye güçleri yetmeyecek”

 “Bu vatanı bölmeye güçleri yetmeyecek”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Kayseri’de vatan hainleri yine yüreğimizi yaktı.…

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Kayseri’de vatan hainleri yine yüreğimizi yaktı. Yine birliğimize ve beraberliğimize saldırdılar. Bu vatanı hiçbir şekilde bölemeyecekler. Buna kimsenin gücü yetmez” dedi.

Kayseri’de gerçekleşen hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısı yüreğimizi yaktı. Hainler bir kez daha birliğimize ve beraberliğimize saldırdı. Askerlerimizin çarşı iznine çıktığı vakitte kalleşçe saldırdılar. Bilmelidirler ki, bu vatanı hiçbir şekilde bölemeyecekler. Cennet vatanımızı bölmeye hainlerin hiçbir zaman gücü yetmeyecek. Milletimizin birliği ve beraberliği ebediyete kadar sürecek. Kayseri’deki şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

“DENİZLİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Kayseri’de hainlerin saldırdığı otobüste Denizlili kahraman asker Hasan İlhan da vardı. İlhan, hain terör saldırısında şehit düştü. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Şehitlerimizin arasında Denizlili hemşerimizin de olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kahraman şehidimiz Denizlili Hasan İlhan kardeşime Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Denizlimizin başısağolsun” diye konuştu.