Bu kez Milletvekili Adayı Ün sordu vatandaşlar cevapladı

Bu kez Milletvekili Adayı Ün sordu vatandaşlar cevapladı

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, belki de Denizli siyasi tarihine geçecek önemli bir çalışmaya imza attı

Milletvekili Adayı Ün’den vatandaşlar ne talep etti

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, belki de Denizli siyasi tarihine geçecek önemli bir çalışmaya imza attı. Eline mikrofonu alan Ün, sokakta vatandaşlara şehrin beklentilerine dair sorular sordu. 

Yaklaşan seçimler öncesinde Denizli sokakları bir ilke sahne oldu. Genelde televizyon ve sosyal medya kanallarının ağırlıklı olarak yapmış olduğu sokak röportajlarına farklı bir halka daha eklendi. Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, önemli bir çalışmaya imza attı.

Eline mikrofonu alan ve sokakta önüne gelen vatandaşlara ilk olarak kendisini tanıtan Ün,

 "Milletvekillerinden ne bekliyorsunuz? Benden ne istersiniz? Şehrin çözüm bekleyen sorunları neler?"  sorularını yöneltti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında röportajını gerçekleştiren, sorulan sorular mukabilinde aldığı cevaplara göre seçim sonrası hayata geçirmeyi planladıkları vaatlerinden kesitler anlatan Ün, sıcak sempatik tavalarıyla vatandaşların ilgi odağı haline geldi.