Bu çorbanın hatırına paha biçilemiyor

Bu çorbanın hatırına paha biçilemiyor

Bu çorbanın hatırına paha biçilemiyor

(İHA) - Denizli’de yemek sektöründe yatırım yapan genç girişimci Mesut Sancar, müşterilerine döner öncesi sunduğu bardakta çorba ikramıyla dikkat çekti. Üyesini ziyaret eden Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, “Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var denilir, müşterilerine çorba ikram eden girişimcilerimizin bu hatırına paha biçilemez” dedi.

Denizli’de yeni açtıkları döner restoranında müşterilere ikram olarak, bardakta çorba ikram eden genç girişimci Mesut Sancar, Denizli de başlattığı bu ikram ile dikkatleri üzerine çekti. Yemek öncesi bardakta çorba ikramı müşterilerden de tam not alırken, Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül üyesi olan işletme sahibini ziyaret etti.

Müşterileri memnun etme adına yapılan bu hizmet yarışlarının önemine dikkat çeken Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, “Hizmet sektöründe bu tarz yapılan ikram ve sunumlar artık çok önemli. Tabi ki sosyal medyalarda görüyoruz, abartılar, şatafatlar ve israflarla dolu ikramlar yerine, böyle anlamlı ve güzel düşünülmüş ikramların olması bizleri mutlu ediyor.
Bizlerde bir gelenek sözü vardır. Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olur diye, burada da işletme sahibimiz yemek öncesi fincanda çorba ikramında bulunuyor. Gerek müşterilerimiz gerekse de camiamızda bu türlü hizmetler takdir ile karşılanmaktadır. Bu çorbanın hatırına paha biçilemez. ” dedi.