BOZKURT’TA ÖĞRENCİLERDEN SANAT ŞÖLENİ

BOZKURT’TA ÖĞRENCİLERDEN SANAT ŞÖLENİ

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde lise öğrencilerinin hazırladığı resimlerin görücüye çıkacağı sergi açıldı. Açılışa yoğun katılım olurken öğrencilerin çizdiği resimler büyük beğeni topladı. 

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde lise öğrencileri sanat şöleni oluşturdu. Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladı resimler sergi ile görücüye çıktı. İlçede Cumhuriyet Meydanı’na gerçekleştirilen serginin açılışına birçok isim katıldı. Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Bozkurt Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Özel ve ilçe protokolü açılışta yer aldı.

ZİYARETÇİLERDEN SERGİYE TAM NOT

Görsel Sanatlar Öğretmeni Aynur Güngör’ün koordinatörlüğünü yaptığı sergiye Bozkurt Orta Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Güngör ve öğrencileri, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ümmü Akgün ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Feruze Moran da katkı sundu. Öğrencilerin birbirinden güzel resimlerinin sergilendiği sanat şölenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Karakalem, yağlı boya, sulu boya, pastel boya gibi çeşitli ekipmanlarla yapılan yaklaşık 500 resim sergisinin 10 Haziran günü sona ereceği öğrenildi.

Vatandaşlardan tam not alan öğrenciler serginin sevincini yaşarken sergi de öğrencilerin el emeği tasarımları da yer aldı. Kil çalışmaları, alçı çalışmaları gibi tasarımlarda sergi ziyaretçilerinden tam not aldı.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZEL’DEN VATANDAŞA DAVET

Bozkurt Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Özel sergiyle ilgili “Öğrencilerimizin muhteşem yeteneklerinin sergilendiği bu sergi bizler için çok özel. Öğrenci demek, sürekli olarak ders çalışıp sınava hazırlanmak demek değildir. Öğrencilerin gelişimlerini bu gibi çeşitli aktivitelerle desteklenmesi gerekmektedir. Bozkurt Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitim öğretim anlamındaki her türlü gelişim saylayacak aktivitenin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde böyle yetenekli öğrenciler olduğunu görmek çok güzel ve onur verici. Tüm ilçe halkımızı bu sergiyi ziyaret etmeye ve öğrencilerimizin yeteneklerini görmeye davet ediyorum” diye konuştu.