BOZKURT’TA İFTAR BULUŞMASINDA AKİF BAYAR’A KARARLI DESTEK 

BOZKURT’TA İFTAR BULUŞMASINDA AKİF BAYAR’A KARARLI DESTEK 

BOZKURT’TA İFTAR BULUŞMASINDA AKİF BAYAR’A KARARLI DESTEK 

Bozkurt ilçesinde, seçime günler kala sebze pazarında Cumhur İttifakı tarafından iftar buluşması gerçekleştirildi.İftar buluşmasına katılan Ak Parti Denizli Milletvekili Av.Cahit Özkan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz ve Cumhur İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da Bayar'a destek vererek, Cumhur İttifakının güçlü duruşunu ve gerçek belediyecilik anlayışını vurguladılar. İftar buluşmasına Ak Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Mumcular, MHP Bozkurt İlçe Başkanı Hidayet Karadağ, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Buluşmada Cumhur İttifakı Bozkurt Belediye Başkan Adayı Akif Bayar Bozkurt’un geleceği için çalışmalarını anlattı. İlçenin potansiyelini vurgulayan Bayar, "Bozkurt'umuzun gelişmesi için artık harekete geçme zamanı geldi" dedi.


Bozkurt halkı tarafından büyük ilgi ve destek gören Bayar projeleriyle ciddi beğeni aldı. 


Akif Bayar konuşmasında geçen yıllara ve kaybedilen zamana dikkat çekti.


“İhmallerden dolayı zaman kaybettik”


Bayar: Hanbat ovamız, bu topraklar tarımdan sanayiye kadar birçok alanda başta Ege olmak üzere Türkiye'ye örnek olacak bir konumda iken bugün ne durumdayız?


Uzun yıllardır yapılmayan işlerden ve ihmallerden dolayı zaman kaybettik. Dedi.


Bayar katılımcı belediyecilik ve şeffaf yönetim anlayışıyla yapacağı çalışmaları anlattı:  


Çiftçi meclisimizle, gençlik meclisimizle, eğitim, üretim ve istihdam için kalkınma sağlayacak güzel icraatler için çalışacağız.Organize sanayi bölgemizi kuracağız ve yol üzerine yeni işletmeler açacağız. Sosyal alanlarla, parklarla, spor alanlarıyla Bozkurt’umuzun çehresini değiştireceğiz.


Gençlerimiz geleceğimiz, gençlik meclisimiz ve gençlik merkezimizden tutun kitap kafelere, oyun salonuna, eğitim burslarına ve festivallere kadar birçok projemiz var. Hepsini sizlerin desteği ile gerçekleştireceğiz. Dedi.  


Bayar, icraat ve hizmete dikkat çekti 


31 Mart günü hepimizin önüne pusulalar konacak bu pusulada gelin hep beraber icraate, hizmete daha iyi bir Bozkurt’a oy verelim. 


Ben bir kardeşiniz olarak, Akif Hoca olarak Bozkurt'umuzun gelecek vizyonunu sizlerle birlikte inşa etmeye hazırım. ifadelerini kullandı.