Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezine görkemli açılış

Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezine görkemli açılış

Başkan Çelik; "Gövdemizi taşın altına koyduk"

 (İHA) - CHP'li Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, yerel seçim startını verdi. Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını vatandaşların da katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleştiren Başkan Çelik, "Gövdemizi taşın altına koyduk" dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, yerel seçim startını verdi. Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Bozkurt İlçe Başkanı Halil İbrahim Balık; “31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanarak Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve 19 ilçemize dikeceğimize inancım tamdır. Bozkurt’ta yüz akımız Belediye Başkanımız Birsen Çelik ile yola devam edeceğiz. Bozkurt Birsen’le güzel.” dedi

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı; “Ankara’da parmakla gösterilen, örnek gösterilen ve taklit edilen Bozkurt ilçemizin üçüncü döneminde tekrar aday olan Birsen Başkanımızın yanındayız. Genel Başkanımız Özgür Özel’in çok kıymet verdiği, tam bir cumhuriyet kadını, demokratik, laik ve Atatürk ilkelerine bağlı, herkes eşit yaklaşan Başkanımız Birsen Çelik bu güzel yönetimi 2 dönemdir sergiledi. Başarınız geçen dönem Honaz’a yansıdır. İnşallah bu dönem Çardak’a, Bekilli’ye, Çivril’e Çal’a, Baklana’a ulaşacak. Bu bölgeyi kıpkırmızı yapacağız. Sizin bu başarınız Büyükşehir Belediyesi’ni de getirecek.” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum; “Çelik Leydimizin SKM açılışında beraberiz. 10 yıldır sizler onu yakından tanıyorsunuz. Birsen Başkan, yıllar yıllar önce Hambat’ın gelini olarak geldi. Bugün Hambat Ovası’nın ablası, annesi oldu. Nerede bir başı ağrıyan, başı sıkışan olsa hemen yamacında oldu. O hepimizin Birsen ablası. Bozkurt’ta belediyeciliğin kaldırım taşı ve asfalt yapmaktan ibaret olmadığını gösterdi. Bugün hiçbir şüphem yok Birsen ablamızı yine bağrınıza basacaksınız” diye konuştu.

"Gövdemizi taşın altına koyduk"
Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP Adayı Birsen Çelik; “Açılışımızda heyecanımıza ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Dilekolay 10 yıldır Bozkurt’ta derman belediyeciliği hayata geçirmek için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Gitmediğimiz mahalle, elimizin değmediği vatandaş kalmasın diye uğraştık. 10 senede üreten Bozkurt şiarı ile projeler gerçekleştirdik. Tarımda üreten Bozkurt dedik. Sulama elektriğini bedavaya yakın hale getirdik. Koskoca memlekete örnek olduk. Her yerde Bozkurt’un adını duyduk. Eğitimde Bozkurt dedik. Üniversitemizi geri getirdik. Modern üniversite binamızı yaptık. Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nu hayata geçirdik. Kapanan köy okullarını restore edip açtık. Sanatta Bozkurt dedik. Narperi’nin Bileziği’nin çekilmesine vesile olduk. Antalya Film Festivaili, Boston Film Festivali’nde ödül aldık, Bozkurt’un adı duyuldu. Muhacir sokağımızı yaptık. Çiftçilerimiz tarımsal kantarlar istedi yaptık. Bunlar ve nicelerini Bozkurt’a kazandırdık. Bölgenin en kalabalık festivallerini yapıyoruz. Esnafımızın yüzü gülüyor. Ben bir cumhuriyet kadınıyım, Mustafa Kemal Atatürk’ün adını koyduğu Bozkurt Belediyesi’nde olmaktan gurur duyuruyorum. Yeni dönemde güzel projelerle devam edeceğiz. Sadece Bozkurt ile olmaz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını da alacağız” şeklinde konuştu.