Bozkurt Belediyesi Asgari Ücreti 3.300 TL. Yaptı

Bozkurt Belediyesi Asgari Ücreti 3.300 TL. Yaptı

Asgari ücret komisyonu tarafından açıklanan yeni asgari ücretin üzerinde ücret vermek için kolları sıvayan Millet İttifakının belediye başkanları, 3100 ile 3400 Tl. arasında asgari ücret vereceklerini…

Hükümet tarafından Asgari Ücretin 2.825 TL. olarak açıklanmasından sonra, gözlerini Asgari Ücret Komisyonundan gelecek habere çeviren CHP’li ve İyi Partili Belediye Başkanları, genel merkezlerinin yaptıkları açıklamalardaki Asgari Ücret üzerinde yeni işçi maaşlarını açıklamalarını sürdürüyorlar. İlimizin en başarılı Belediye Başkanlarından olan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bugüne kadar ilimizde belediyelerin verdiği en büyük asfari ücreti açıkladı; 3.300 Tl.

“Biz üreten, katılımcı bir belediyeyiz. İşçilerimizin hiçbirisini enflasyona ezdirmeyeceğiz” diyenBozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, konu hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı açıklamada, “Belediyemizde çalışan hiçbir işçiyi ayırım yapmadan, aralarında eşitlik sağlayarak ücret veriyoruz. Emeğin karşılığı ödenmeli. Belediyemizde bugünden itibaren en düşük asgari ücret 3.300 TL'dir. Biz, onurlu bir yaşam hakkına ve eşit emeğin eşit ücretlendirilmesinden yanayız. Derman olmaya söz verdik, derman olmaya devam edeceğiz.” Dedi.